Premier League-træner sigtet i sag

Af: Nicolai Busekist

|

26/01/2022 13:42

Mest læste i dag

Det engelske fodboldforbund har sigtet træneren i en sag om aggressiv sprogbrug og upassende opførsel overfor dommeren.

Thomas Frank kan måske se frem til en tur på tribunerne i de kommende kampe. Det engelske fodboldforbund skal i hvert fald træffe en beslutning ovenpå episoden, der udspillede sig efter Wolverhampton-kampen.

Thomas Frank fik først et gult kort efter en diskussion med Joao Moutinho. Herefter kvitterede dommeren Peter Bankes med Franks’ andet gule kort, som blev konverteret til et rødt kort.

Thomas Frank var da også ked af sin opførsel og undskyldte overfor sin spillere i et efterfølgende interview med Sky Sports

"Jeg sagde til spillerne, at de skulle passe på ikke at få gule kort i kampen. Så jeg undskyldte til dem for ikke at kunne styre mine egne følelser," sagde Thomas Frank, inden han fortsatte: 

“Jeg var frustreret over, at vi ikke fik et point, men jeg var relativt rolig, da jeg gik hen til dommeren."

Thomas Frank har indtil torsdag til at forklare sig overfor fodboldforbundet, inden de træffer en beslutning om han skal sidde over i flere kampe efter sit røde kort. 

Brentford tabte kampen med 2-1 til Wolverhampton. Thomas Frank og Brentford ligger stadig lunt i svinget til at overleve i Premier League på en nuværende 14. plads.