PSG-præsident undersøges for grusomme forbrydelser

01/03/2023 09:58

|

Nicolai Busekist

Foto: Aurelien Meunier - PSG/PSG via Getty Images

Mest læste i dag

Nasser Al-Khelaifi, der er præsident i fodboldklubben Paris St. Germain, kan være havnet i seriøse problemer.

En chokerende historie om Nasser Al-Khelaifi er blevet afsløret af det franske medie L'Equipe.

Her lyder det, at han i øjeblikket undersøges for at have stået bag en kidnapning og efterfølgende tortur. Det skriver Ekstra Bladet.

Det franske medie skriver, at begge dele skulle have fundet sted i Qatar, og at det skulle være sket i 2020. Offeret siges desuden at være den 42-årige Tayeb Benabderrahmane.

Nasser Al-Khelaifi har ikke ønsket at kommenteret på de rystende anklager, der er blevet fremsat mod ham. Han har dog afvist alle anklager og har udtalt, at 'retfærdigheden vil gå sin gang'.

Det er Tayeb Benabderrahmane, der selv har valgt at melde Nasser Al-Khelaifi, som han anklager for at have kidnappet ham, fordi han skulle have været i besiddelse af en række dokumenter, der kunne skade ham.

Maïtres Romain Ruiz og Gabriel Vejnar, der begge er advokater for det 42-årige offer, er glade for, at det franske politi har valgt at lave en undersøgelse af sagen.

Det har begge advokater gjort klart i en udtalelse til det franske nyhedsbureau AFP.

Det vides ikke konkret, hvad dokumenterne indeholder, men det lyder, at de skulle have noget at gøre med et værtskab, som Qatar fik sikret sig for VM, som blev afviklet sidste år.

Nasser Al-Khelaifi, der ikke blot er præsident i PSG, men også er formand for Qatar Sports Investments samt formand for beIN Media Group, har desuden beskrevet historierne i medierne som 'manipulation'.