Ralf Rangnick helt færdig i Manchester United

Af: Nicolai Busekist

|

30/05/2022 08:00

Mest læste i dag

Ralf Rangnick er helt færdig i Manchester United. Han er færdig som træner, og hans rolle som konsulent er blevet droppet.

Den tyske træner skulle oprindeligt været overgået til en rolle som konsulent for den engelske klub i de kommende to år. Sådan forholder det sig dog ikke længere, da han og klubben gensidigt blev enige om at skilles.

Der har tidligere været forlydender om, at der var usikkerhed omkring Rangnicks position i klubben. Nu er det blevet officielt, at han ikke kommer til at bibeholde sin position, som det ellers var planen.

På et pressemøde for det østrigske landshold, som han er blevet træner for, bekræftede han nyheden. Desuden sagde han, at det er 'kravene til hans nye rolle', der er årsag til det.

I en officiel meddelelse har United sendt en tak til Rangnick for hans indsats, der inkluderede det laveste Premier League-pointtal i hele klubbens historie.

"Vi vil gerne takke Ralf Rangnick for hans indsats som midlertidig manager i løbet af de sidste seks måneder," skriver Manchester United ifølge The Sun.

"Efter gensidig aftale vil Ralf nu udelukkende fokusere på sin nye rolle som manager for det østrigske landshold, og vil derfor ikke påtage sig en konsulentrolle på Old Trafford."

"Vi vil gerne ønske Ralf held og lykke i dette næste kapitel af hans karriere."

Rangnicks knap så succesfulde tid i United, understreges af, at han sikrede holdet 1,5 point pr. kamp og en sejrsrate på blot 42%. Det er det laveste af nogen United-manager i Premier League-æraen.