Rasmus Højlund afviser: Det passer ikke

Af: Nicolai Busekist

|

13/06/2023 06:43

Mest læste i dag

På det seneste har der været mange rygter om Rasmus Højlund. Blandt andet er han blevet kædet sammen med Manchester United. 

Der har været spekuleret meget i, om 20-årige Rasmus Højlund kan blive solgt denne sommer. Han har imponeret i både Atalanta og for det danske landshold i denne sæson, hvilket har skabt interesse omkring ham. 

Det var især hans fem scoringer i de to seneste landskampe, der førte til den store interesse. 

På det seneste har der været tale om, at han kan være på vej til Manchester United. Det er et rygte, der kun er taget til i løbet af de seneste par uger. 

Til B.T. fortæller Højlund, at han holder sig fra at læse for mange rygter. Til gengæld er han smigret over, at han bliver kædet sammen med en klub af denne størrelse. 

"Det er jo en kæmpe klub, så jeg må have gjort et eller andet rigtigt, hvis der står, at de gerne vil have mig," siger han til B.T. 

I de seneste uger har der været rygter om, at han har afholdt et videomøde med United-træner Erik ten Hag. Mandag har han dog afvist, at der skulle være hold i dette. 

"Øhh ... nej, jeg har ikke haft noget videoopkald med ten Hag," siger han. 

Han har dog ikke et ønske om at fortælle noget om, hvorvidt han på anden vis har været i dialog med den engelske klub. Det kan derfor ikke udelukkes, at han og hans repræsentanter taler med klubben. 

Det ville være et stort skifte for Højlund, der flere gange tidligere har udtalt, at han er stor United-fan. Derfor ville det også være en drøm for ham at få lov til at kalde Old Trafford for sin hjemmebane. 

Ydermere siger han, at det ikke ville overraske ham, hvis det ender med et salg denne sommer. Om hans destination bliver United, må tiden vise.