Rasmus Højlund bryder tavsheden: Her er hemmeligheden bag hans skifte fra FCK

14/08/2023 14:28

|

Emil Martesen

Foto: Emilio Andreoli/Getty Images

Mest læste i dag

Den danske landsholdskomet bryder tavsheden.

Rasmus Højlund har efterhånden bidt sig fast på de fleste danskeres læber.

Og selvom der ikke kan sås den mindste tvivl om den danske landsholdskomets kvaliteter på grønsværen, så findes der også et liv uden for kridtstregerne for den danske landsholdsprofil.

For mens den danske landsholdsprofil er i fuld gang med at få styr på boligsituationen, så har han også haft tid til at sætte ord på hans rejse indtil videre.

Den unge danske angriber har haft en bemærkelsesværdig rejse fra sin tid i FCK til nu at være en del af Manchester Uniteds stjernespækkede trup.

I et nyligt interview med Viaplay reflekterede Højlund over sin tid i FCK, især den skæbnesvangre aften mod Nykøbing FC, hvor han blev udskiftet efter kun 27 minutters spil.

Selvom denne oplevelse var en hård pille at sluge for den unge spiller, ser han nu tilbage på den som en værdifuld læringsoplevelse:

"Det var ikke en sjov oplevelse, men den har givet mig erfaring og det gåpåmod, som senere har hjulpet mig", sagde Højlund.

Rasmus Højlund understregede også, at han ikke bærer nag over for nogen i FCK.

Han lagde heller ikke skjul på sit gode forhold til flere nøglepersoner i klubben og betonede, at hans beslutning om at forlade FCK var den rigtige for både ham og klubben.

Nu, som en del af Manchester United, ser den danske landsholdskomet frem til at fortsætte sin kometkarriere, selvom han i øjeblikket er skadet og ikke vil deltage, når den engelske storklub tager hul på den nye sæson mandag aften mod Wolverhampton Wanderers.