Rasmus Højlund på kanten af afgørende valg - vent til du hører hvilke detaljer der er altafgørende

12/08/2023 15:00

|

Emil Martesen

Foto: Emilio Andreoli/Getty Images

Mest læste i dag

Særligt to detaljer er altafgørende for den danske landsholdskomet.

Rasmus Højlund har efterhånden bidt sig fast på de fleste danskeres læber.

Og selvom der ikke kan sås den mindste tvivl om den danske landsholdskomets kvaliteter på grønsværen, så findes der også et liv uden for kridtstregerne for den danske landsholdsprofil.

For mens mange øjne i skrivende stund er rettet mod Rasmus Højlund efter hans skifte til Manchester United, så har den den danske landsholdskomet en masse ting at forholde sig personligt.

Jagten på det perfekte hjem er nemlig i fuld gang.

Og den nye Manchester United angriber lægger ikke skjul på, at han søger et sted, der ikke kun er tæt på klubbens træningsanlæg, Trafford Training Centre, men også et sted, hvor han kan leve et normalt liv væk fra fodboldens rampelys.

Det fortæller Rasmus Højlunds manager hudløst ærligt til B.T.

Manager, Bo Hjorth Paarup, forklarer samtidig, at han har taget ansvaret for boligsøgningen og afslørede at de er tæt på at finde det helt rigtige.

Og selvom Rasmus Højlund har landsmanden Christian Eriksen i Manchester, som har budt ham varmt velkommen, er det ikke nødvendigvis planen, at de to skal bo tæt på hinanden.

Men med hjælp fra klubben, holdkammerater og Christian Eriksen forventes det, at Rasmus Højlund snart vil finde sit nye hjem i Manchester.