Real Madrid-stjernen Vinicius Junior ramt af alvorlig skade

Af: Nicolai Busekist

|

19/11/2023 09:00

Real Madrid må klare sig uden Vinicius Junior det næste stykke tid, da den brasilianske stjerne har pådraget sig en slem skade.

Mest læste i dag

Real Madrid har været nødt til at skrive endnu en spiller på skadeslisten. Allerede forud for denne landskampspause var den spanske klub hårdt ramt af skader, men nu er det blevet endnu værre.

I det næste stykke tid må de også klare sig uden brasilianske Vinicius Junior, da han har pådraget sig en slem skade i låret.

Dette oplyser den spanske storklub på sin hjemmeside, hvor de også skriver, at der lørdag er blevet udført en række tests med henblik på at fastslå omfanget af hans skade.

"Efter testene udført i dag (lørdag, red.) på vores spiller Vinicius Jr. er han blevet diagnosticeret med en rift i biceps femoris (muskel i låret, red.) med involvering af den distale sene i venstre ben. Vi afventer udviklingen," lyder det.

Real Madrid har ikke selv meldt noget ud om omfanget af hans skade, selvom han har undergået en række tests. Derfor har de heller ikke angivet en dato for, hvornår de forventer, at han vil kunne vende tilbage til banen.

Derimod har både Marca og Fabrizio Romano rapporteret, at Real Madrid-træner Carlo Ancelotti har lidt et hårdt slag. Forventningen er nemlig, at Vinicius Junior ikke vil være til rådighed for den italienske træner i op til to og en halv måned.

Den 23-årige stjerne måtte natten til fredag dansk tid udgå af en VM-kvalifikationskamp mod Colombia. Han nåede kun at være på banen i 27 minutter, inden han pådrog sig den førnævnte skade i låret, der gjorde, at han ikke kunne spille videre.

Selvom han kun fik 27 minutter på banen, nåede han alligevel at have indflydelse på kampen, da han lagde op til Gabriel Martinellis scoring. Kampen endte 2-1 til Colombia.