Richarlison idømt karantæne i første Tottenham-kamp

Af: Nicolai Busekist

|

06/07/2022 06:53

Mest læste i dag

Brasilianske Richarlison er blevet hentet til Tottenham denne sommer, men han må ikke komme på banen i deres første kamp i Premier League.

Til trods for, at Richarlison er blevet hentet til Tottenham for hele 60 millioner pund, kan den engelsk klub ikke bruge ham i deres første kamp i Premier League.

Det skyldes, at han er blevet idømt en spilledags karantæne, efter at have løftet en røgbombe op, da Everton i maj spillede mod Chelsea.

Den 25-årige brasilianer scorede det eneste mål i kampen, hvorefter han løftede den blå røgbombe op og kastede den tilbage til publikum.

FA har nu besluttet sig for, at den tidligere Everton-spiller skal have en straf, hvorfor han ikke kan deltage, når Tottenham skal spille mod Southampton den 6. august. Det skriver The Sun.

Den britiske avis skriver desuden, at den 25-årige stjerne ikke blot er blevet idømt karantæne, men også en stor bøde på 25.000 pund.

Tottenham var naturligvis godt klar over, at denne sag var åben, da de købte ham, hvorfor de næppe havde regnet med at kunne sende ham på banen i deres åbningskamp.

Den engelske klub har betalt en engangssum på 50 millioner pund for den 25-årige stjerne, mens der i aftalen også er indskrevet yderligere 10 millioner pund i form af bonusser.