Rio Ferdinand og John Terry i vildt skænderi

Af: Nicolai Busekist

|

28/05/2022 08:00

Mest læste i dag

Premier League-legenderne Rio Ferdinand og John Terry er endt i et vildt skænderi på de sociale medier.

Ferdinand har langet ud efter Terry, og har sagt, at han her et 'skrøbeligt ego'. Det sker efter, at Terry har udtrykt utilfredshed med Ferdinands liste over de bedste midterforsvarere gennem tiden.

Skænderiet startede ud fra et interview, som Ferdinand lavede med Virgil van Dijk i denne uge, hvor de rangerede de bedste Premier League-midterforsvarere nogensinde.

Ferdinand – der valgte sig selv som nummer et – satte både Van Dijk og Jaap Stam foran sin gamle landsholdkammerat, selvom Terrys samling af trofæer langt overgår begge spillere.

Terry fik en plads som nr. 5 på Ferdinands liste, og blev endda beskrevet som en 'meget bedre fodboldspiller end folk giver ham æren for'.

Men det var en ringe trøst for, hvad Terry anså for en fornærmende placering, hvilket fik ham til at dele en række billeder på Instagram, der fremhævede hans mange anerkendelser og titler sammen med teksten: 'Meninger er gode, men statistikker lyver ikke…'

Det faldt ikke i god jord hos Ferdinand, der sendte en besked til Terry på Twitter, hvor han beskyldte ham for at være usikker.

"I det øjeblik, man begynder at dele sine egne rekorder og statistikker, er det virkelig tid til at begynde at adressere sit skrøbelige ego," tweetede han.

Ferdinand tog det endnu videre og skrev, at Terry var heldig ikke at blive udelukket fra ranglisten, efter at være blevet anklaget for at racisme mod Rios bror, Anton, i 2011.

"Du er heldig, at jeg overhovedet placerede dig i to-5 efter racismesagen med min bror. Så vær taknemmelig for, at du kom med," lød det.

Terry lukkede dog ikke samtalen, men svarede igen: "Et skrøbeligt ego sætter sig selv som nummer 1. Tak, fordi du placerede mig i din top-5."