Ronaldinho risikerer at blive fængslet

Af: Nicolai Busekist

|

25/11/2021 11:13

Mest læste i dag

Den tidligere brasilianske fodboldstjerne, der i dag er 41 år gammel, risikerer at ryge bag tremmer.

Ronaldinho var i fjor bag tremmer i et fængsel i Paraguay, hvor han sad fængslet i 32 dage for dokumentfalsk.

Dengang beskrev han det som 'sit livs værste oplevelse'. Nu kan den tidligere fodboldspiller igen ende med en tur bag tremmer.

Denne gang er det dog i hjemlandet Brasilien, at han risikerer at ryge ind bag lås og slå. Årsagen er, at han skylder sin ekskæreste Priscilla Coelho et stort pengebeløb.

Ifølge Daily Mail har den brasilianske stjerne fået en frist, der hedder 1. december til at få betalt de penge, han skylder sin ekskæreste.

Såfremt det ikke sker, kan de brasilianske myndigheder inddrage hans ejendele, og i sidste ende kan det føre til, at han må en tur i fængsel.

Angiveligt skulle ekskæresten Priscilla Coelho være blevet tildelt et månedligt beløb på 120.000 kroner. Daily Mail skriver dog, at det er en dom, der kan appelleres, når det første beløb er blevet betalt.

Ender det med, at Ronaldinho må en tur i fængsel, er det - som sagt - ikke første gang. Tidligere har han dog givet udtryk for, at det ikke just er noget, han har lyst til igen.

Da han i marts sidste år forsøgte at rejse ind i Paraguay med falske pas, blev han anholdt sammen med sin bror. Her endte han med at sidde i fængsel i 32 dage.

Til sidst blev han dog løsladt, men ikke før han havde betalt en kaution på intet mindre end 1,6 millioner dollar svarende til 11 millioner kroner.

Ronaldinho er en af historiens mest kendte fodboldspillere, og nåede i sin karriere at tørne ud for både AC Milan, Paris Saint-Germain og FC Barcelona.