Rooney reagerer på kritik fra Ronaldo

Af: Nicolai Busekist

|

19/11/2022 11:43

Mest læste i dag

Cristiano Ronaldo kom med skarp kritik af Wayne Rooney i sit interview med Piers Morgan. Denne kritik har hans tidligere holdkammerat nu reageret på.

Mange har været nysgerrige på, hvordan Wayne Rooney forholder sig til den kritik, som Cristiano Ronaldo har fremsat mod ham i sit nylige interview.

Det er der nu kommet svar på, da CNN formåede at få en kommentar fra Rooney, der i dag er træner i D.C. United, da han deltog i Globe Soccer Awards i Dubai.

Her forklarede han, at han fortsat mener, at Ronaldo er en af de bedste spillere i verden. Samtidig sagde han, at han ikke har forsøgt at kritisere den portugisiske stjerne.

"Cristiano Ronaldo er en fantastisk spiller, og som jeg har sagt før, er han og Messi vel de to bedste spillere, der nogensinde har eksisteret. Og igen: Det er som sådan ikke kritik. Det, som jeg har sagt, er bare, at alderdom rammer os alle en skønne dag," sagde han til CNN.

Samtidig pointerede han, at det er 'åbenlyst', at 37-årige Ronaldo har været nødt til at se i øjnene, at alderdom ikke er noget, han eller andre kan løbe fra.

"Det er ret åbenlyst noget, som Cristiano langt om længe er blevet tvunget til at forholde sig til, lød det fra Rooney.

Hertil lagde han heller ikke skjul på, at han synes, at portugiserens stikpiller og kritik af ham var en mærkelig omgang.

Til slut forklarede han også, at han er sikker på, at Manchester United nok skal finde den rette måde at håndtere det hele på.