Rygterne om Messi har svirret længe: Nu er det officielt

02/06/2023 06:14

|

Nicolai Busekist

Foto: Alex Grimm/Getty Images

Mest læste i dag

I lang tid har der været rygter om, hvad Lionel Messis fremtid vil byde på. Nu er det officielt, at han ikke fortsætter i Paris Saint-Germain.

Lionel Messi har ikke en fremtid i Paris Saint-Germain. I stedet har den argentinske stjerne valgt at søge nye græsgange. Hvor han vil fortsætte sin karriere, vides dog endnu ikke.

Det er dog blevet bekræftet, at han ikke forlænger sit ophold i den franske klub.

Det har PSG-træner Christophe Galtier bekræftet på et pressemøde forud for klubbens sidste kamp i Ligue 1 i denne sæson. Her tørner de sammen med Clermont.

"Jeg havde det store privilegium at træne den bedste fodboldspiller nogensinde. Dette vil blive hans sidste kamp på Parc des Princes, og jeg håber, at han vil få den bedste velkomst," sagde han ifølge Reuters.

Når PSG spiller mod Clermont Foot lørdag aften, vil det derfor være sidste gang, at klubbens fans kan opleve den argentinske stjerne på Parc des Princes.

Den 35-årige Messi blev hentet til PSG i august 2021, efter det stod klart, at Barcelona ikke havde råd til at give ham en ny kontrakt. Han nåede derfor at få to sæsoner i Paris.

I denne periode har han spillet 74 kampe, hvori han har bidraget med 32 mål og 35 oplæg.

Der har været mange rygter om hans fremtid, da han er blevet kædet sammen med et skifte til Saudi-Arabien, MLS og en retur til Barcelona.

For nylig har Barcelona-træner Xavi udtalt sig om chance for, at Messi vender retur til klubben. Han sagde han, at det '99 procent' afhænger af argentineren selv.