Sådan fik Chelsea-spillerne kendskab til Potter-fyring

Af: Nicolai Busekist

|

04/04/2023 07:58

Mest læste i dag

Søndag aften meddelte Chelsea, at Graham Potter var blevet fyret. Nu viser det sig, at spillerne ikke var blevet informeret omkring dette.

En lang periode med sløje resultater har nu fået konsekvenser for Graham Potter. Søndag aften blev det afsløret, at han er blevet fyret som træner i Chelsea.

Søndag aften kl. 21 dansk tid udsendte Chelsea en pressemeddelelse, hvori de meddelte, at man havde indgået en aftale med Graham Potter om en opsigelse.

Nu skriver The Daily Telegraph, at Chelsea-spillerne ikke var blevet informeret om dette på forhånd, hvorfor de også først fandt ud af, da pressemeddelelsen blev udsendt. 

Avisen skriver også, at 'bekymrede' spillere havde valgt at kontakte deres ‘repræsentanter søndag aften', efter at have fået nyheden om Potters fyring.

Det lyder, at 'størstedelen af truppen' ikke fik nogen 'besked om, hvad der skulle ske' i klubben.

Ligeledes lyder det, at spillerne selv opdagede, at Potter var blevet fyret 'via sociale medier og pressemeddelelsen, der blev sendt rundt mellem spillerne'.

"Stort set alle var i restitution eller træning i søndags, så de var chokerede over at finde ud af det her hjemme," lyder det.

Efter fyringen af Potter, har Chelsea-ejerne Todd Boehly og Behdad Eghbali udsendt følgende udtalelse:

"På vegne af alle i klubben vil vi gerne takke Graham oprigtigt for hans bidrag til Chelsea. Vi har den højeste grad af respekt for Graham som træner og som person."

"Han har altid opført sig med professionalisme og integritet, og vi er alle skuffede over dette resultat. Sammen med vores utrolige fans vil vi alle stå bag Bruno og holdet, mens vi fokuserer på resten af sæsonen."

"Vi har 10 Premier League-kampe tilbage og en Champions League-kvartfinale forude. Vi vil lægge alle kræfter og engagement i hver eneste af disse kampe, så vi kan afslutte sæsonen på et højt niveau."