Salg af Manchester United er blevet udskudt

02/03/2023 09:58

|

Nicolai Busekist

Foto: James Gill - Danehouse/Getty Images

Mest læste i dag

Salget af Manchester United er blevet udskudt, da den amerikanske Glazer-familie, der ejer aktiemajoriteten i klubben, ikke har modtaget et tilfredsstillende bud.

Manchester United kommer ikke til at blive solgt i den nærmeste fremtid. Derimod er salget af den engelske storklub blevet udskudt frem til maj.

Årsagen til dette er, at den amerikanske Glazer-familie, der ejer en stor del af klubben, er opsat på at indhente et bud, der matcher deres værdiansættelse på seks milliarder pund.

Det skriver det britiske medie The Guardian

I de seneste uger er der blevet angivet en række bud på den engelske klub, men tilsyneladende er der ingen af dem, der er høje nok for Glazer-familien.

Både Sheikh Jassim bin Hamad al-Thani og Sir Jim Ratcliffe har givet udtryk for, at de ønsker at overtage klubben, men ingen af dem er villige til at betale mere end 4,5 milliarder pund.

Og ifølge The Guardian er salget af Old Trafford-klubben nu blevet udskudt, så det tidligst kommer til at ske i maj.

De seks Glazer-søskende kan ikke blive enige om næste fase, lyder det fra mediet.

De seks søskende - Avram Glazer, Kevin Glazer, Bryan Glazer, Joel Glazer, Edward Glazer og Darcie S. Glazer Kassewitz - har deres egne planer for De Røde Djævle, der søndag vandt sit første trofæ i seks år.

Familien er angivet splittede, da de uenige om, hvorvidt de skal sælge hele deres andel i den engelske klub, eller om de skal beholde en minoritetsandel.

Glazer-familien siges også at være meget opsatte på at sikre, at klubben bliver solgt til den værdiansættelse på 6 milliarder, som de selv har spillet ud med.

Faktum er dog, at de kan blive tvunget til at reducere deres pris. Ifølge The Sun er der flere finansielle eksperter, der har udtalt, at deres værdiansættelse af klubben er 'voldsomt høj'.