Saudi-Arabien vil hente to Premier League-stjerner

Af: Nicolai Busekist

|

24/06/2023 16:43

Mest læste i dag

Flere store stjerner har skiftet til saudiarabisk fodbold, men de er ikke færdige endnu. De ønsker derimod at hente flere spillere til Mellemøsten. 

Ifølge Hafez Al-Medlej, der har en fortid som marketingchef for den saudiarabiske liga, bliver der arbejdet på at hente flere store stjerner til Saudi Pro League. 

Han har også slået fast, at det ikke kun er spillere, der i karrierens efterår, der bliver hentet til klubber i Saudi-Arabien. Blandt andet er Ruben Neves netop blevet hentet til Al-Hilal. 

"Den analyse er forkert. Vi henter ikke kun spillere, der er færdige. Al-Hilal er ved at hente Ruben Neves (portugiserens skifte er blevet officielt fredag, red.), som er 26 år og var jagtet af Barcelona. Benzema skiftede til Al-Ittihad som den seneste vinder af Ballon d'Or," sagde Al-Medlej ifølge spanske AS. 

Saudi-Arabien var også med i kampen om at hente Lionel Messi, men dette havde de ikke succes med. I stedet valgte han at skrive under på en aftale med Inter Miami i MLS, som er delvist ejet af David Beckham. 

At de ikke fik hentet Messi, betyder dog ikke, at de vil gå på kompromis. Derimod vil de forsøge at hente både Bernardo Silva og Mohamed Salah, lyder det fra Al-Medlej. 

"Vi skal også indlede arbejdet med at hente Mohamed Salah, da han er virkelig populær i den arabiske verden og i Europa. Jeg tror, at Salah stadig har rekorder, han kan slå i Liverpool, så hvis han ikke kommer nu, så håber jeg, at det sker i fremtiden," sagde han.