Saudiarabisk klub kommer med vildt tilbud til Osimhen

Af: Nicolai Busekist

|

03/08/2023 05:48

Mest læste i dag

Victor Osimhen er uden tvivl den største profil i Napoli. Nu har han fået muligheden for at fortsætte sin karriere i Saudi-Arabien.

I denne sæson har Victor Osimhen været kædet sammen med flere klubber. Den 24-årige angriber havde en imponerende sæson sidste år, hvilket har gjort ham til et attraktivt transfermål.

Den seneste klub, der har meldt sig ind i kampen om Osimhen, er Al Hilal. Ifølge Sky Sports har de afgivet et bud på hele 120 millioner pund. Det svarer til lidt over 1 milliard kroner.

Derudover er de også klar til at gøre Osimhen til en meget velbetalt herre. Den saudiarabiske klub har nemlig tilbudt ham 1 millioner pund om ugen. Det er svarende til 8,6 millioner kroner.

Osimhen har derfor muligheden for at blive en af de bedst betalte fodboldspillere i verden. Det vil dog kræve, at han er villig til at forlade europæisk fodbold.

Denne sommer har Al Hilal også forsøgte at hente Kylian Mbappé, som de bød 259 millioner pund på, hvilket svarer til over 2,2 milliarder kroner.

Buddet blev accepteret af Paris Saint-Germain, men Mbappé har nægtet at forhandle med Saudi Pro League-klubben.

Ydermere gjorde de også et forsøg på at indgå en aftale med Lionel Messi, hvis kontrakt med PSG udløb. Han afviste tilbuddet, og har efterfølgende skrevet under med Inter Miami.

Napoli ønsker at holde fast i Osimhen, og har derfor prissat ham særdeles højt. Efter sigende vil de have 128,8 millioner pund (1,1 milliarder kroner) for overhovedet at overveje et salg.

Den 24-årige angriber har også været et transfermål for Manchester United denne sommer. Erik ten Hag siges at være stor fan af ham, men en aftale kunne ikke opnås på grund af Napolis høje priskrav.

Ifølge Sky Italy har Napoli forsøgt at forhandle med Osimhen, da de ønsker at forlænge hans kontrakt. På nuværende tidspunkt er han bundet til klubben indtil sommeren 2025. En forlængelse er dog ikke lykkedes for den italienske klub.