Saudiarabisk klub vil købe Neymar

Af: Nicolai Busekist

|

10/08/2023 06:06

Mest læste i dag

Neymar kan være på vej til Saudi-Arabien, hvor han kan sikre sig en lukrativ kontrakt, hvilke flere andre stjerner allerede har gjort.

På det seneste har Neymar været kædet sammen med både Chelsea og FC Barcelona. Nu har en ny klub meldt sig ind i kampen om den brasilianske stjerne.

PSG-stjerne har angiveligt fortalt klubben, at han ønsker at søge nye græsgange denne sommer.

Derfor har han bedt sit hold om at finde en ny klub. Det betyder, at han blandt andet har sendt sin far, Neymar Sr., på arbejde.

Ifølge mediet Foot Mercato er der stor interesse fra Al-Hilal, der skulle være klar til at hente ham til Saudi-Arabien denne sommer.

Mediet oplyser også, at klubben ønsker at sende en delegation til Paris, hvor de skal mødes med en 31-åriges far. Formålet med dette, er at åbne for økonomiske forhandlinger.

Al-Hilal har bevist, at de har meget dybe lommer. Denne sommer har de allerede brugt omkring 150 millioner pund på at hente Kalidou Koulibaly, Ruben Neves, Sergej Milinkovic-Savic og Malcolm.

Skal Neymar være den næste spiller, der lander i klubben, skal de betale mellem 60 og 70 millioner pund for ham. Ifølge The Sun er det ved, hvad klubben kræver for at slippe ham.

Ligue 1-klubben skulle være klar til at sende ham videre denne sommer. Dette handler i høj grad om, at de gerne vil blive fri for at betale hans løn på omkring 600.000 pund om ugen.

Neymar skulle dog være mest interesseret i et skifte retur til Barcelona, hvor han spillede fra 2013 til 2017. På grund af den dårlige økonomi i klubben, virker det dog ikke sandsynligt, at det kommer til at ske.