Sheikh vil hente PSG-stjerne til Manchester United

Af: Nicolai Busekist

|

29/04/2023 09:57

Mest læste i dag

Manchester United skal på indkøb i PSG til sommer, hvis Sheikh Jassim vinder den igangværende budrunde.

Sheikh Jassim bin Hamad al Thani er blandt de sidste aktører, der forsøger at købe Premier League-klubben Manchester United.

Ender det med at være ham, der køber klubben, har han allerede et klart transfermål. Ifølge The Sun skulle han nemlig være opsat på at hente Neymar i PSG.

Det er dog langt fra sikkert, at det vil blive en realitet, da det endnu ikke er sikkert, at Glazer-familien, der ejer den engelske klub, er åbne for at sælge hele klubben.

Efter sigende skulle de i stedet gøre sig tanker om at hente nye investorer, der ønsker at bidrage med kapital, mod at blive minoritetsejere.

Dette har Sheikh Jassim dog ingen interesse i, da han ønsker at købe hele klubben. Sandsynligvis det kræve et bud på min. 6 mia. pund, hvis han skal have lov til dette.

Og får han overbevist Glazer-familien om, at det rette vil være at sælge hele klubben til ham, har han allerede en klar plan for, hvem der skal hentes til klubben som den første.

For at markere sin ankomst til den engelske klub, vil han bruge en stor sum penge på at hente Neymar, som PSG efter sigende skulle være åbne for at sælge.

Hans kontrakt med PSG løber frem til 2025, men der er en option, der gør, at den kan forlænges frem til 2027. Det vil derfor ikke være billigt for Sheikh Jassim, hvis han vil hente den brasilianske stjerne til sommer.

Ifølge Transfermarkt har Neymar en markedsværdi på 70 mio. euro, men Old Trafford-klubben skal også finde penge til at betale den enorme hyre, som Neymar kræver.

Mediet talkSPORT skriver, at Neymar har en ugeløn på hele 3,4 mio. pund, hvilket svarer til intet mindre end 28 mio. kr. om ugen.