Simon Kjær jubler: Det er sindssygt

23/05/2022 12:00

|

Nicolai Busekist

Foto: Lars Ronbog / FrontZoneSport via Getty Images

Mest læste i dag

Simon Kjær har god grund til at være glad. Han og AC Milan sikrede sig nemlig Serie A-mesterskabet lørdag aften.

Lørdag aften vandt AC Milan hele 3-0 over Sassuolo. Derfor kunne de også fejre, at de havde vundet Serie A-mesterskabet. Én af dem, der var med til dette, var danske Simon Kjær.

Kort efter kampen talte han med TV 2 Sport, hvor han gjorde det klart, at det er 'sindssygt', at han har været med til at vinde Serie A. Derudover sagde han også, at alle naturligvis var glade.

Derudover udtalte også, at han havde svært ved at sætte ord på, hvordan han havde det efter kampen. Han kunne intet andet sige, end at det var helt fantastisk.

Til trods for, at den danske landsholdsprofil er skadet på nuværende tidspunkt, var han med på banen da AC Milan-truppen kunne løfte Serie A-trofæet.

Det var han både glad og stolt over, og derfor håber han også på, at det ikke bliver den sidste titel, han kan være med til at vinde i løbet af sin karriere.

"Jeg håber ikke, det bliver den sidste titel i min karriere. Jeg er sindssygt glad og stolt. Jeg kom til for Milan for to og et halvt år siden, og der er sket meget for holdet. Der var ikke nogen, der troede på, vi ville blive mester i år. Så det er en fantastisk følelse at stå med," sagde han.

Simon Kjær slog også fast, at det at vinde Serie A, er det største, der er sket for ham i karrieren - i hvert fald på klubbasis. Han vil dog ikke sammenligne landsholdet og klubben.

"Det er absolut det største i min karriere klubmæssigt. Jeg har altid haft svært ved at sammenligne landshold og klub, fordi det er to forskellige ting emotionelt, men der er ingen tvivl om, at det her er det største, jeg har oplevet," lød det.