Simon Kjær ramt af ny skade

Af: Nicolai Busekist

|

02/10/2022 11:54

Mest læste i dag

Simon Kjær pådrog sig en skade i lørdagens kamp med AC Milan. Det vides dog endnu ikke, hvad omfanget af denne skade er.

På det seneste har Simon Kjær arbejdet med at spille sig i form, efter at have været ude med en skade. Nu er det dog igen gået galt, da han har pådraget sig en skade på ny.

Efter cirka 70 minutter på banen, måtte den danske forsvarer lade sig udskifte, fordi han pådrog sig en skade.

AC Milan-træner Stefano Pioli udtalte efter kampen til Football Italia, at den 33-årige forsvarsveteran har pådraget sig en muskelskade, hvilket var årsagen til, at han måtte skiftes ud.

Det blev dog også gjort klart, at det endnu ikke vides, hvad omfanget af denne skade er. Det kræver nemlig, at han først bliver undersøgt nærmere.

I starten af december blev Simon Kjær alvorligt skadet. Det førte til, at han var ude i otte måneder. Først i juni i år, var han klar til at vende tilbage. Nu er han dog blevet skadet på ny.

Også for det danske landshold har han fået sine comeback, da han spillede med i begge kampe i Nations League, hvor Danmark tørnede sammen med henholdsvis Kroatien og Frankrig.

Næste gang, at Kasper Hjulmand og co. skal i aktion, er den 20. november, hvor de tager hul på VM i Qatar. Nu er det store spørgsmål, om Simon Kjær ender med at blive klar.