Skilsmisse koster Totti dyrt: Så meget skal han betale ekskone

21/04/2023 07:58

|

Nicolai Busekist

Foto: Paolo Bruno/Getty Images

Mest læste i dag

Fremover skal fodboldlegenden Francesco Totti lave en stor overførsel til sin ekskone Ilary Blasi hver måned.

Der er ved at være styr på det juridiske aspekt af bruddet mellem fodboldlegenden Francesco Totti og modellen Ilary Blasi, hvilket ikke har været helt let.

Ifølge mediet Corriere dello Sport har det nu tidligere par haft svært ved at nå til enighed om fordeling af formue, børn mv. Derfor har de været nødt til at gå rettens vej for at nå til en aftale.

De har været separeret i over et år, men på grund af deres uenigheder, har de været tvunget til at gå rettens vej, for at få delt deres fælles ting samt få styr på, hvornår deres børn skal være hos hver af dem.

Hertil har der også været noget økonomisk, der skulle styr på, da den 41-årige model har gjort krav på understøttelse fra den tidligere fodboldspiller.

Det har hun fået, efter en aftale er blevet indgået i retten, men hun har været nødt til at tage til takke med halvdelen af, hvad hun oprindeligt krævede at få.

Fremover skal Totti betale hende 12.500 euro om måneden, hvilket svarer til 93.000 kroner. Det skal han blive ved med, indtil alle deres tre børn er myndige.

Derudover er der også udgifter til børnenes skolegang, der skal dækkes. Her kommer den tidligere Roma-stjerne til at stå for hovedparten, da han skal betale 70 procent, mens de resterende 30 procent betales af ekskonen.

Hertil bliver det også Blasi, der får deres tidligere villa i det sydlige Rom. Om Totti kommer til at savne den, vides ikke, men han har ikke været forbi villaen siden januar, da låsene her blev skiftet ud.

Deres to ældste børn er snart myndige, mens deres yngste barn er syv år, som Blasi får forældremyndigheden over. Totti får dog ofte samvær med datteren.

Det er ikke meget, parret har valgt at udtale sig om skilsmissen, men der er en klar forventning om, at Blasi tager bladet fra munden, når det hele er afsluttet.