Smut med dig: United betaler Maguire for at forlade klubben

11/08/2023 05:42

|

Nicolai Busekist

Foto: Simon Stacpoole/Offside/Offside via Getty Images

Mest læste i dag

Manchester United har betalt Harry Maguire en stor sum penge i forbindelse med hans skifte til West Ham.

Det har ikke været gratis for Manchester United at skille sig af med Harry Maguire. Derimod har de været nødt til at betale ham 6 millioner pund for at forlade klubben, hvilket svarer til over 51 millioner kroner.

Den engelske forsvarer havde to år tilbage af sin kontrakt med Old Trafford-klubben. Denne kontrakt havde en værdi på 190.000 pund om ugen. Dette svarer til lidt over 1,6 millioner kroner.

I forbindelse med skiftet til West Ham, har han været nødt til at acceptere en lønnedgang. Fremover kommer han derfor til at tjene 120.000 pund om ugen, hvilket svarer til lidt over en million kroner.

For at få skubbet en aftale over linjen, har United været nødt til at betale den erfarne forsvarer. Ifølge The Sun har United sikret sig en betaling på 30 millioner pund for Maguire.

Det har været på tale i det seneste lange stykke tid, men den 30-årige forsvarer har endelig accepteret, at hans tid i United er forbi.

For nylig blev han mødt af buhråb fra klubbens egne fans, da han begik en stor fejl i en opgør mod Athletic Bilbao. Dette endte med, at den spanske klub scorede i en venskabskamp.

Allerede inden dette var han raslet ned i hierarkiet under Erik ten Hag, hvorfor han kun fik otte kampe fra start i Premier League i sidste sæson.

Den hollandske træner havde udfordret Maguire til at blive og kæmpe for sin plads, men han har også brug for at sælge ud af truppen.Uden dette er der ikke mulighed for at hente nye spillere.

Maguire er blevet opfordret til at foretage skiftet til West Ham efter lange samtaler med Declan Rice, der for nylig skiftede til Arsenal.