Stjerne raser mod dommer efter VM-exit

Af: Nicolai Busekist

|

15/12/2022 09:57

Mest læste i dag

Kroatiske Luka Modric havde ikke meget tilovers for dommer Daniele Orsato, efter han og Kroatien måtte opgive drømmen om en VM-finale.

Luka Modric lagde ikke skjul på sin utilfredshed med dommer Daniele Orsato, som han beskrev som 'en af de værste' dommere nogensinde, efter Kroatien fik afskåret drømmen om en plads i finalen i VM.

Kroatien blev sendt til tælling, da de tørnede sammen med Argentina i Qatar. Her endte det europæiske hold med at tabe med 3-0.

Især Lionel Messi spillede en stor rolle i, at det var Argentina, der kunne sikre sig en plads i finalen. Han bidrog nemlig med både et mål og et oplæg i deres 3-0-sejr.

Kampens første mål blev scoret af Lionel Messi på et straffespark, men kroaterne var bestemt ikke tilfredse med, at det blev dømt.

Dommer Daniele Orsato valgte nemlig at dømme straffespark, da Dominic Livakovic løb sammen med Julian Alvarez, der blev sendt i jorden på grund af deres sammenstød.

Efter kampen lagde Luka Modric ikke skjul på, at han ikke var tilfreds med, at der blev dømt straffespark.

"Jeg kan ikke lide at tale om dommere, men dette er en af de værste," sagde Modric efter kampen ifølge The Sun.

"Jeg har ikke en god oplevelse med ham. Han er en katastrofe. For mig var der ikke straffespark."

Han gjorde det dog også klart, at han mener, at Argentina var den retmæssige vinder af kampen.

"På trods af dette ønsker jeg ikke at tale ned om Argentina. Straffesparket dræbte os. Vi er nødt til at komme os til kampen om tredjepladsen og vinde den," sagde han.

"Argentina var en fair vinder af kampen. De var bedre. De fortjente at vinde, men disse ting skal nævnes. Jeg gør det generelt ikke, men i dag skal det gøres."