Stor mystik om Messi: Hvor var han henne?

Af: Nicolai Busekist

|

19/11/2022 09:51

Mest læste i dag

Lionel Messi har gjort det klart, at dette bliver hans sidste VM. Derfor har det skabt stor mystik, at han ikke var at se fredag eftermiddag.

Fredag eftermiddag var det argentinske landshold på træningsbanen. Det er en trup, der består af en lang række store stjerner, men ingen af dem overskygger dog Lionel Messi.

Derfor var det også en stor overraskelse, at den 35-årige PSG-stjerne ingen steder var at se. Til en start var han nemlig slet ikke med på træningsbanen.

Det har naturligvis skabt stor undren om hans skadessituation, da der kun er fire dage til, at Argentina åbner deres VM med en kamp mod Saudi-Arabien i Qatar.

Det skriver Daily Mail.

Det britiske medie skriver, at Messi startede sin træning i fitnesscenteret. Det var først senere på dagen, at han sluttede sig til sine holdkammerater på græsset.

Som følge af dette, er der blevet skabt stor spekulation om, hvorvidt han er blevet skadet. Disse spekulationer har været fremme siden torsdag, hvor han måtte humpe fra banen i en træningskamp mod UAE.

Hidtil er der dog intet officielt meldt ud om hans tilstand. Det vides derfor ikke, om han har pådraget sig en skade, eller om der blot har været tale om ubehag.