Storklub enig med Haaland: Får ugeløn på 4,4 millioner

Af: Nicolai Busekist

|

19/04/2022 10:04

Mest læste i dag

Erling Haaland er angiveligt nået til enighed med en ny klub, og har sikret sig en ugeløn på intet mindre end 4,4 millioner kroner.

Der har i lang tid været tvivl om, hvad fremtiden ville byde på for Erling Haaland. Nu skriver Daily Mail, at han er nået til enighed med Manchester City om de personlige vilkår.

Ifølge det britiske medie har nordmandens repræsentanter sikret ham en ugeløn på 500.000 pund, hvilket svarer til 4,4 millioner kroner. Denne løn er nok til at gøre ham til den bedst betalte spiller i Premier League.

I løbet af de seneste måneder har den norske målmaskine været kædet sammen med en lang række af Europas bedste klubber, hvilket tæller både PSG, Barcelona, Real Madrid, Manchester United og Chelsea.

Ifølge Daily Mail er det dog Manchester City, der er favoritter til at sikre hans underskrift - særligt efter, at den engelske klub har indvilliget i at betale ham en ugeløn på mere end fire millioner kroner.

Det britiske medie skriver også, at City naturligvis betaler den fulde frikøbsklausul, der er indskrevet i hans kontrakt. Denne skulle angiveligt lyde på 63 millioner pund, hvilket svarer til 564 millioner kroner.

Ydermere lyder det, at hvis alt går, som det skal, kan aftalen være underskrevet og færdiggjort indenfor de kommende uger. Hvorvidt der også vil komme en officiel udmelding på dette tidspunkt, vides dog ikke.