Storklub vil hente Thomas Frank

Af: Nicolai Busekist

|

29/03/2023 09:56

Mest læste i dag

Thomas Frank har haft stor succes i Brentford, og det er ikke gået ubemærket hen - og det er det heller ikke i Tottenham, viser det sig.

I løbet af det seneste år har danske Thomas Frank været kædet sammen med flere klubber i Premier League, når de har været på jagt efter en ny træner.

Denne gang er det Tottenham, der har sat gang i jagten efter en ny aftale, da italienske Antonio Conte 'efter gensidig aftale' er færdig som træner i den engelske klub.

Den engelske journalist Dan Kilpatrick, der dækker Tottenham for mediet Evening Standard, skriver, at den danske træner er blandt de kandidater, der ses nærmere på i Tottenham.

Ganske vist er det ikke ham, der er favorit til at indtage trænersædet i London-klubben, men det kan ikke udelukkes, at det kommer til at ske. Derimod er det tyske Julian Nagelsmann, der er favoritten.

"Julian Nagelsmann, der blev fyret af Bayern i sidste uge, er favorit til jobbet til sommer," lyder det fra journalisten.

"Mauricio Pochettino og Luis Enrique, der også er frie på markedet, overvejes sammen med Brightons Roberto De Zerbi, Brentford-chefen Thomas Frank, og Oliver Glasner fra Eintracht Frankfurt."

Thomas Frank har formået at skabe flotte resultater med et begrænset materiale i Brentford, hvilket er årsagen til, at han er af interesse for flere storklubber.

Hidtil har han dog ikke vist interesse i at forlade Brentford, men om det er noget, der ændrer sig, hvis Tottenham kommer og banker på, er naturligvis svært at spå om.