Storklub vil stjæle Højlund for næsen af United

Af: Nicolai Busekist

|

21/07/2023 06:03

Mest læste i dag

Rasmus Højlund har på det seneste været kædet sammen med Manchester United, men nu har en ny klub meldt sig ind i kampen.

Danske Rasmus Højlund har været et af de helt store samtaleemner i dette transfervindue. Han har været kædet sammen med flere klubber, men især Manchester United har vist interesse for ham.

Selvom et skifte til den engelske klub siges at nærme sig, har en ny klub nu meldt sig ind i kampen.

Ifølge transferekspert Fabrizio Romano har PSG taget kontakt til Højlunds bagland, da de er interesserede i at hente ham til Ligue 1 denne sommer.

Efter sigende har det også fået United til at reagere. De er derfor fortsat ivrige efter at hente ham, og vil derfor lukke en aftale hurtigst muligt. De ønsker nemlig ikke at risikere at miste ham til PSG.

Der har længe været meldinger om, at de personlige vilkår mellem Højlund og United er kommet på plads. Derfor er det mest sandsynligt, at han er på vej til Premier League.

Inden det kan blive aktuelt, skal United og Atalanta nå til enighed om en pris. Det har endnu ikke været muligt, da sidstnævnte har afvist flere bud på den 20-årige angriber.

Efter sigende kræver Serie A-klubben op mod 70 millioner euro for den unge angriber. Det svarer til mere end en halv milliard kroner. Bliver han solgt for denne pris, vil det gøre ham til den dyreste danske spiller nogensinde.

Han skiftede sidste sommer til Atalanta, hvor han har haft fin succes. I den seneste sæson er det blevet til ti mål og fire oplæg. Det har dog især været hans flotte præstationer for det danske landshold, der har skabt opmærksomhed omkring ham.