Strid med Sané kan få større konsekvenser for Sadio Mané

14/04/2023 07:58

|

Nicolai Busekist

Foto: Simon Stacpoole/Offside/Offside via Getty Images

Mest læste i dag

En strid mellem Leroy Sané og Sadio Mané, der endte med at sidstnævnte slog fra sig, kan nu få store konsekvenser for ham.

Sadio Mané er ikke en mand, der normalt trækker overskrifter for at være voldsom. Netop dette skete dog efter Bayern Münchens nederlag til Manchester City i Champions League.

Her var han en del af en strid med Leroy Sané, som startede på banen, da Bayern var gæster på Etihad Stadium, hvor de tirsdag efter med at tabte 3-0 til Erling Haaland og co. fra City.

Det faktum, at han ikke blot var meget aggressiv overfor Sané på banen, men også endte med at slå fra sig i omklædningsrummet, kan nu få store konsekvenser for den tidligere Liverpool-stjerne.

Ifølge den tyske avis BILD havde Mané og Sané en strid på banen, efter den tidligere Liverpool-stjerne blev skiftet ind i anden halvleg.

Det lyder, at Mané skulle have beklaget sig til Sané efter kampen, da han ikke var tilfreds med, hvordan den tidligere City-spiller talte til ham på banen.

I omklædningsrummet gik det dog helt galt, for her slog Mané efter sigende fra sig, inden andre tilstedeværende fik dem skilt fra hinanden. Mediet The Athletic skriver, at Sané rev hul på sin læbe og begyndte at løbe efter slaget.

Den tyske klub har meldt ud, at man har valgt at suspendere Mané, hvorfor han ikke vil være en del af truppen til deres næste kamp.

Ifølge Sky Sports Germany-journalist Florian Plettenberg kan det dog ende med at få endnu større konsekvenser for ham, da den tyske klub nu overvejer at sælge ham til sommer.

Det vil være et tidligt salg, da det er mindre end et år siden, at han blev hentet i Liverpool, efter et væld af rygter om dette.