Ten Hag afslører: Disse ændringer lavede jeg i halvlegen

Af: Nicolai Busekist

|

25/02/2023 09:58

Mest læste i dag

Torsdag blev FC Barcelona sendt ud af Europa League af Manchester United, til trods for at de kontrollerede store dele af første halvleg.

De Røde Djævle sendte La Liga-klubben ud af Europa League torsdag aften, hvor de sikrede sig en sejr på 2-1 over det spanske hold på Old Trafford.

Fred og Antony sendte hver en bold i nettet, efter Robert Lewandowski havde bragt Barcelona i front, ved at score på et straffespark.

Det var dog først i anden halvleg, at det engelske mandskab for alvor begyndte at vise sig fra sin bedste side.

Efter kampen har træner Erik ten Hag afsløret, hvilke ændringer, han valgte at lave i halvlegen, så det i sidste ende betød, at de kunne tage sejren med hjem.

Den hollandske træner gjorde det klart over for sine spillere, at de skulle have mere 'tro' på sejren, og at de skulle bruge Casemiro mere.

Hertil ville han også have, at Aaron Wan-Bissaka fik bolden noget mere, og at hele holdet skulle være modigere i deres pres. Han valgte også at sende Antony på banen.

"Jeg understregede troen. Det var for fladt i første halvleg," sagde han til pressen efter kampen ifølge The Sun.

"Vi havde vores ekstra mand, Casemiro, vi ikke brugt nok. Aaron Wan-Bissaka havde meget plads i højre side, og det brugte vi ikke nok."

"Jeg mente, at vi kunne være mere modige i presset. Så det lagde jeg vægt på."

"Det andet var at skifte Antony ind, hvilket bragte mere fart i spillet, og han bringer tro til banen."

Og det viste sig, at det var gode ændringer, som Ten Hag valgte at bede sine spillere om at lave, for de formåede at vende hele kampen på hovedet.

Derfor har de sikret sig en plads i 1/8-finalerne, hvor de tørner sammen med Real Betis. Den første af to kampe bliver spillet den 9. marts.