Thomas Delaney kørt på hospitalet

Af: Nicolai Busekist

|

02/12/2021 08:25

Mest læste i dag

Den danske landsholdsspiller Thomas Delaney blev onsdag aften kørt på hospitalet, efter han blev udskiftet i Sevillas pokalkamp.

Thomas Delaney fik ikke mulighed for at spille hele Sevillas pokalkamp onsdag aften. Derimod måtte han udgå før tid, da han ikke var i stand til at spille videre.

Den danske landsholdsspiller blev udskiftet i det 38. minut af onsdagens opgør mod Cordoba. Mens hans holdkammerater kæmpede videre på banen, blev han kørt på hospitalet.

Det skriver TV 2 Sport, der også skriver, at den 30-årige Delaney var tvivlsom til kampen.

Til trods for dette, besluttede Sevilla-træner Julen Lopetegui at sætte sin lid til den rutinerede midtbanespiller. Kort inden halvleg måtte han dog udgå, da han ikke var i stand til at gennemføre kampen.

"Delaney har en virus i maven, men vi troede, han var klar til at spille. Han har været på smertestillende og har været nødt til at tage på hospitalet," sagde Julen Lopetegui efter kampen ifølge ElDesmarque.

Sevilla måtte klare sig uden Delaney, men formåede dog at hive en snæver sejr på 1-0 hjem. Det lykkedes dem dog først at score det vindende mål i den forlængede spilletid.

Med onsdagens sejr har Delaney og co. nu spillet sig videre til 32/1-delsfinalen. En sejr til Sevilla var dog forventet, da Cordoba til dagligt spiller i den tredjebedste række i Spanien.

Selvom Delaney er ved at være en ganske rutineret herre, har han dog ikke være en del af det spanske mandskab i særlig lang tid.

Det var nemlig først i sommer, at han skiftede tyske Dortmund ud med en kontrakt i det spanske. Her skrev han under på en fireårig aftale, hvorfor der ikke er nogen forventning om, at han forlader Sevilla lige foreløbig.