Thomas Frank tager fyret PL-træner i forsvar

Af: Nicolai Busekist

|

25/10/2022 07:54

Mest læste i dag

Thomas Frank har ikke meget tilovers for de fans, der råbte efter den nu fyrede Aston Villa-træner Steven Gerrard.

Liverpool-legende Steven Gerrard blev fyret torsdag aften i sidste uge, efter en periode med dårlige resultater for Aston Villa.

Inden da blev han dog mødt af en stor skare af fans, der ikke var bange for at give udtryk for deres store utilfredshed med træneren.

Mens de kunne følge med i, at Aston Villa tabte til Fulham med 3-0, blev der nemlig råbt af Gerrard. Helt konkret blev der af flere fans råbt følgende: 'Steven Gerrard, forlad vores klub'.

Det endte med, at de fik deres vilje, for efter nederlaget til Fulham, blev Steven Gerrard nemlig fyret, da den nedrykningstruede klub ikke længere mente, at han var den rette mand til jobbet.

Ikke nok med, at de råbte, at han skulle forlade klubben, så valgte de også at minde ham om det famøse fald i 2014 i en kamp mod Chelsea, da han spillede for Liverpool, hvilket endte med at koste holdet mesterskabet.

Det er dog ikke alle, der mener, at det er acceptabelt, at Aston Villas fans har råbt sådanne ting efter Gerrard, selvom præstationerne har manglet.

En af dem, der har taget ham i forsvar, er den danske Brentford-træner Thomas Frank. Han mener nemlig, at Aston Villa-fansene gik over stregen med deres tilråb til træneren.

Gerrard har gjort alt, hvad der stod i hans magt for at gøre et godt stykke arbejde i Aston Villa. Derfor mener jeg, at fansenes sange om ham er respektløse," lød det fra Thomas Frank ifølge norske VG.