Thomas Tuchel reagerer på Bayern-fyringer

29/05/2023 09:56

|

Nicolai Busekist

Foto: Rene Nijhuis/BSR Agency/Getty Images

Mest læste i dag

Bayern München-træner Thomas Tuchel har reageret på de pludselige fyringer af Oliver Kahn og Hasan Salihamidzic.

Kort tid efter, at Bayern München havde sikret sig det tyske mesterskab, blev det meldt ud, at direktør Oliver Kahn og sportsdirektør Hasan Salihamidzic var blevet fyret.

Det kom naturligvis for en overraskelse for mange, men ikke for Thomas Tuchel.

Bayern München-træneren har efterfølgende udtalt, at der skulle ryddes op i ledelsen. Derfor havde det ikke nogen betydning, hvorvidt de vandt det tyske mesterskab eller ej.

Den tyske storklub har nu vundet Bundesliga-titlen 11 gange i træk, men alligevel blev det besluttet, at der var brug for udskiftning i ledelsen. Det endte med at koste både Kahn og Salihamidzic jobbet.

Efter lørdagens kamp mod FC Köln, som Bayern endte med at vinde 2-1, kunne Tuchel afsløre, at beslutningen var blevet truffet på forhånd. Derfor ville kampens resultat ikke have haft betydning for deres fremtid.

"Jeg har vidst det siden i går (fredag, red.)," sagde Tuchel ifølge AFP.

"De er to af dem, der har været ansvarlige for den rejse, vi har været på sammen. Jeg prøver at bearbejde det nu."

Efterfølgende har Oliver Kahn sendt en stikpille i retning af dem, der stod for fyringen på Twitter. Her gjorde han det nemlig klat, at han fik forbud mod at deltage i fejringen af deres titel.

Selvom han ikke kunne være med til at fejre deres triumf, lykønskede han alligevel holdet, som han også selv har spillet for.

"Jeg ville elske at fejre det med jer, men det kan jeg desværre ikke, fordi klubben har forbudt mig at gøre det," skrev han på det sociale medie.

Det var Kahn og Salihamidzic, der blandt andet stod bag beslutningen om at fyre træner Julian Nagelsmann. Ligeledes var det også dem, der stod for at ansætte Tuchel i marts.