Tidligere fodboldstjerne: Derfor bør Kylian Mbappé ikke skifte til Real Madrid

03/04/2024 19:05

|

Nicolai Busekist

Foto: Victor Velter / Shutterstock.com
Robert Pires har opfordret Kylian Mbappé til at afvise Real Madrid. I stedet mener den tidligere fodboldstjerne, at han bør skifte til en Premier League-klub.

Mest læste i dag

Kylian Mbappés tid i PSG synes næsten sikkert at være slut efter denne sæson. Dermed ser det ud til, at han er klar til at sætte et sidste punktum, syv år efter han kom til den franske klub.

Angriberen nærmer sig angiveligt et skifte til Real Madrid i en af de største handler nogensinde, som ikke vil indbringe hans nuværende klub en eneste krone. Det skyldes, at den franske stjerne står uden kontrakt ved sæsonens slutning.

Skiftet vil se ham slutte sig til spillere som Vinicius Jr. og Jude Bellingham, når han sætter sin underskrift på en aftale om endelig at skifte til Bernabeu efter flere års rygter.

Men Robert Pires, der er mest kendt for sin tid i Arsenal, hvor han spillede fra 2000 til 2006, mener ikke, at det er det rette. Han mener heller ikke, at det er for sent for den 25-årige stjerne at vende ryggen til det tilsyneladende allerede aftalte skifte.

"Jeg beklager, Kylian, men du var ikke den første spiller, der sagde nej til Real Madrid," siger han i et interview med AS.

"Jeg ved ikke, hvilken beslutning han i sidste ende vil træffe, men jeg afviste Madrid, fordi jeg havde to andre muligheder. Jeg er sikker på, at hvis jeg ikke havde muligheden for at skifte til Arsenal eller Juventus, ville jeg have valgt Real Madrid. Det er sikkert."

Hvis en aftale stadig kan lade sig gøre, opfordrer Pires sin landsmand til at overveje at føre forhandlinger med Premier League-klubben Liverpool, som han før har været sat i forbindelse med.

"Jeg ville gerne se ham i Liverpool," siger Pires, der vandt VM i 1998 med Frankrig.

"Det er en fantastisk familieklub. Der er en god struktur, intet pres og fansene er fornuftige. Jeg tror, at et partnerskab mellem Salah og Mbappé kunne være virkelig eksplosivt. Jeg tror, at han er i stand til at afvise Real Madrid."

Mbappé siges at kræve en ansættelsesbonus på langt over 100 millioner pund. Det er et beløb Madrid har råd til, da der ikke er en transfersum involveret. Kravet har til gengæld udelukket flere andre europæiske hold fra forhandlingerne.