Tidligere Liverpool-stjerne stopper karrieren på grund af helbredsproblemer

Af: Nicolai Busekist

|

18/03/2023 11:58

Mest læste i dag

Den tidligere Liverpool-stjerne er blevet tvunget til at indstille sin karriere på grund af helbredsproblemer.

36-årige Lucas Leiva, der i højden af sin karriere tørnede ud for Liverpool i Premier League, afslørede fredag på et pressemøde, at hans karriere er slut.

Med tårer i øjnene, meldte den nuværende Gremio-spiller ud, at hans tid som professionel fodboldspiller er slut.

Desværre er det ikke frivilligt, at den tidligere Anfield-stjerne nu sætter en streg i sandet, da det ikke er en beslutning, han er kommet frem til helt på egen hånd.

Ifølge B.T. er det nemlig hans helbred, der nu har gjort, at han været nødt til at droppe at spille fodbold på professionelt niveau.

Fredag forklarede han, at han havde håbet på at kunne vende tilbage til banen for Gremio, men han har nu måttet sande, at det ikke kan lade sig gøre.

"Jeg havde et stort håb om, at det kunne vende, men det var ikke tilfældet. Mit helbred kommer først,« lød det fra Lucas Leiva, der nåede at spille mere end 300 kampe for Liverpool.

"Det har været en svær periode. Jeg tror, at det er første gang, jeg har grædt over det her."

Grunden til, at den 36-årige brasilianske midtbanespiller har været nødt til at indstille sin karriere er, at han har hjerteproblemer, der gør, at det ikke er muligt at fortsætte.

Leiva har været på sidelinjen siden december, hvor han besluttede at sætte sin karriere på pause. Han håbede på at kunne vende retur, men har nu slået fast, at det ikke kommer til at ske.