To Premier League-storklubber kæmper om Lindstrøm

Af: Nicolai Busekist

|

03/08/2023 06:09

Mest læste i dag

Jesper Lindstrøm kan være på vej til Premier League. hvor der er interesser for to af ligaens største klubber.

I de seneste måneder har der været spekuleret i Jesper Lindstrøms fremtid. Den danske midtbanespiller har blandt andet været rygtet til Premier League.

Ifølge Sport Witness er der stor interesse fra den engelske liga, hvor han er landet på radaren i både Arsenal og Liverpool.

De to storklubber er derfor klar til at gå i krig mod hinanden. Ligeledes betyder det, at den 23-årig Lindstrøm inden længe kan være fortid i Eintracht Frankfurt.

Mediet skrive også, at det kan ende med en budkrig mellem de to klubber. Hvis det sker, kan det få den oprindelige pris på 35 millioner pund (302 millioner kroner) til at stige til omkring 50 millioner pund (432 millioner kroner).

Den danske landsholdsspiller fik sit store gennembrud i Brøndby IF. Her nåede han at spille to spektakulære sæsoner, inden rejsen gik videre til den tyske Bundesliga.

Sidste sæson var hans første hele sæson i Frankfurt. Her fik han spillede i 27 kampe, hvor han bidrog med syv mål.

Både Arsenal og Liverpool siges at have 'været i kontakt' med Lindstrøm-lejren. De engelske klubber har henvendt sig efter den imponerende start i den tyske klub.

The Sun skriver, at der nu er lagt op til budkrig mellem de to klubber. Ydermere lyder det, at der også skulle være interesse fra både Newcastle og Tottenham.

Det er ikke kun i Premier League, at der er interesse for den unge midtbanespiller. Også i Serie A har de et godt øje til ham, da han er landet på radaren i Juventus og Inter Milan.

Frankfurt er åbne for at sælge ham, da de står til at kunne tjene en stor sum penge for ham. Da han blev købt af Brøndby i 2021, betalte de 5 millioner pund (43 millioner kroner) for ham.

I Arsenal er de klar til at fortsætte deres indkøb, efter at have brugt omkring 200 millioner pund (1,7 milliarder kroner) på at hente Kai Havertz, Declan Rice og Jurrien Timber.

I Liverpool er der også blevet brugt en del penge, da de har hentet både Alexis Mac Allister og Dominik Szoboszlai. Da de har sagt farvel til flere midtbanespillere, vil de dog fortsat gerne styrke denne del af truppen.