Toni Kroos raser mod journalist efter Champions League-finale

Af: Nicolai Busekist

|

29/05/2022 14:00

Mest læste i dag

Lørdag aften vandt Real Madrid over Liverpool i Champions League-finalen. Efterfølgende blev Toni Kroos stillet to spørgsmål, som han bestemt ikke var fan af.

Den 32-årige Toni Kroos værdsatte ikke just, at han blev stillet spørgsmål om, hvorvidt Real Madrid havde svært ved at besejre Liverpool i finalen lørdag aften. Det skriver Metro.

Da han indledningsvist blev spurgt om karakteren af ​​Madrids sejr og antydningen om, at sejren 'ikke blev taget for givet', blev Kroos ophidset og svarede ZDF-reporter Nils Kaben: "Hvad tages for givet? At vinde Champions League er heller ikke taget for givet."

"Vi kæmpede bravt, og vi vidste, at Liverpool er et fantastisk hold. Hvad betyder 'ikke taget for givet'? Vi vandt. Færdig," sagde han.

Kroos blev dog for alvor rasende, da den tyske journalist spurgte: 'Var det overraskende for dig, at Real Madrid kom i en masse problemer?'

"Du havde 90 minutter til at tænke over fornuftige spørgsmål. Og så stiller du mig to lorte-spørgsmål. Det er vildt," svarede Kroos.

"Det er ikke overraskende, at du kommer i problemer mod Liverpool. Hvad er det for et spørgsmål? Vi spiller ikke en gruppekamp et eller andet sted. Vi spillede Champions League-finalen."

Kroos rystede derefter på hovedet og afsluttede interviewet, før han forlod stedet.

Da han nogle få øjeblikke senere gik forbi ZDF-reporteren, kunne man høre Kroos sige: "Det er virkelig skidt. Virkelig dårligt Virkelig."

"Først stiller du tre negative spørgsmål. Du ved allerede, at du kommer fra Tyskland."