Toptræner klar til at afløse Graham Potter

Af: Nicolai Busekist

|

11/01/2023 11:55

Mest læste i dag

Graham Potter er i farezonen, og risikerer at blive fyret. Hvis det sker, er Mauricio Pochettino klar til at tage over.

Tidligere Tottenham-træner Mauricio Pochettino har været uden arbejde siden juli, hvor han blev fyret af fransk Paris Saint-Germain, men nu øjner han en mulighed.

Graham Potter er under enormt pres i Chelsea, da den engelske klub er inde i en dårlig stime. London-klubben har kun formået at vinde en enkelt kamp i de seneste syv kampe.

Han er især blevet en upopulær herre blandt klubbens fans, efter deres nederlag på 4-0 til Manchester City, som de tørnede sammen med søndag i FA Cup.

Ifølge The Sun har det fået Pochettino til at øjne en mulighed, da han skulle være villig til at tage over, hvis det ender med, at Potter får stukket en fyreseddel i hånden.

Det faktum, at han tidligere har stået i spidsen for Tottenham, er dog altid blevet set som en forhindring for, at han kan indtage trænersædet i Chelsea.

Pochettino har fortsat en bolig i den engelske hovedstad, hvor han tilmed også har tilbragt en del tid, selvom han stod i spidsen for PSG.

Det lyder, at bestyrelsen i Chelsea allerede gør sig tanker om Potters fremtid i klubben, selvom han blev hentet ind som afløser for Thomas Tuchel i september sidste år.

Det forventes dog, at han får resten af denne måned til at bevise, at han kan få vendt tingene. Men et dårligt resultat i torsdagens kamp mod Fulham, kan dog potentielt også være det sidste søm i hans kiste.

Og hvis det ender med, at han bliver fyret, skulle Pochettino være klar til at tage over. Om ledelsen i Chelsea mener, at han vil være en ideel afløser, er dog en helt anden sag.