Tottenham har endelig hentet Antonio Contes afløser

Af: Nicolai Busekist

|

07/06/2023 06:14

Mest læste i dag

Der har i lang tid været stor spekulation om, hvem der skulle afløse Antonio Conte i Tottenham. Nu er hans afløser endelig blevet fundet. 

Tirsdag kunne Tottenham endelig melde ud, at de havde fundet en ny træner. Det bliver australske Ange Postecoglou, der kommer til at tage over efter Antonio Conte. 

Den 57-årige træner er blevet hentet i Celtic, hvor han har haft stor succes. Han har nemlig ikke blot ført klubben til det skotske mesterskab, men også til to pokaltitler. 

Derfor har man i Tottenham vurderet, at han vil være en ideel kandidat til at overtage rollen som cheftræner. 

Når han tiltræder, skal den australske træner forsøge at få London-klubben tilbage på ret kurs. Tottenham har haft en sløj sæson, men det var især afslutningen, der endte med at blive kaotisk. 

I marts blev der sagt farvel til Antonio Conte, hvilket betød, at trænerrollen blev overtaget af Cristian Stellini. Han formåede dog slet ikke at rette op på tingene, hvorfor han i april blev erstattet af Ryan Mason. 

Det har hele tiden været planen, at Ryan Mason kun skulle være midlertidig træner. Han endte med at gøre et fint stykke arbejde i sidste del af sæsonen, men ikke nok at få jobbet permanent. 

I stedet har man nu valgt at give Ange Postecoglou en chance for at bevise, at han kan finde ud af at begå sig på den helt store scene. 

Han kan dog blive tildelt svære vilkår, da der blandt andet er rygter om, at angriber Harry Kane ønsker at søge væk fra klubben denne sommer.