Træner afviser: Vi vil ikke hente Mbappé

Af: Nicolai Busekist

|

02/08/2023 05:51

Mest læste i dag

Kylian Mbappé har været kædet sammen med flere klubber på det seneste. Nu afviser en af dem deres interesse i franskmanden.

Kylian Mbappé har gjort det klart, at han ikke vil forlænge sin kontrakt med Paris Saint-Germain. Det har skabt vrede i den franske klub, der derfor har givet ham et ultimatum.

Ledelsen i PSG har slået fast, at han enten skal forlænge sin kontrakt eller acceptere at blive solgt denne sommer. PSG er nemlig ikke villige til at lade ham forlade klubben på en fri transfer næste sommer.

Det har blandt andet medført, at de har forhandlet med den saudiarabiske klub Al Hilal. De siges at være villige til at betale 259 millioner pund for stjernen, hvilket svarer til lidt over 2,2 milliarder kroner.

Desuden skulle de være villige til at gøre ham til den bedst betalte atlet i verden. Alligevel har han afvist af forhandle med en saudiarabiske klub.

Derfor står det klart, at han ikke kommer til at fortsætte sin karriere i Saudi-Arabien. Og nu er det også blevet slået fast, at Liverpool ikke kommer til at være hans næste klub.

Liverpool-træner Jürgen Klopp har bekræftet, at de ikke har interesse i at hente den franske kantspiller. Det skyldes ganske enkelt, at de ikke vil kunne få økonomien til at hænge sammen.

"Vi griner af det," siger Klopp til Sky Germany, da han bliver spurgt om rygterne om Mbappé.

"Jeg kan sige, at jeg synes, at han er en rigtig god spiller, men de økonomiske betingelser passer ikke til os. Jeg vil ikke ødelægge historien nu... Men så vidt jeg ved, så er der intet om det."

"Det er muligt, at nogen i klubben forbereder noget og vil overraske mig... Det er dog ikke sket før i de otte år, hvor jeg har været her. Det vil være første gang."

Mbappé havde indtil midnat mandag aften til at udløse sin option, der ville forlænge hans kontrakt. Det har han ikke gjort, og PSG er derfor nu indstillet på at sælge ham denne sommer.