Trist nyt for FCK: Så slemt står det til med Andreas Cornelius

Af: Emil Martesen

|

15/08/2023 09:06

Mest læste i dag

Der er ikke god grund til at klappe lidt ekstra i hænderne, hvis du er blandt dem, der følger FC København i tykt og tyndt.

Der har ikke været meget at skrive hjem om for den tidligere landsholdsprofil siden han vendte hjem til FC København.

For selvom der ikke kan herskes nogen tvivl om hans kvaliteter på grønsværen, så har det være begrænset, hvor tit han har haft mulighed for at gøre god figur inden for kridtstregerne.

Den 30-årige angriber er nemlig havnet i et vaskeægte skadeshelvede.

Og angiveligt er der ingen udsigter til, at han kommer på banen inden længe.

Det står nemlig sort på hvidt, at FC København løftede sløret for, at det i øjeblikket endnu var uvist, hvornår Andreas Cornelius er tilbage i fuld firspring.

Derfor må Superligaens dyreste transfer nogensinde sinde, at den kedelige statistisk bliver endnu værre. I skrivende stund har han kun været på banen i cirka 35% af FC Københavns kampe og har kun spillet 764 minutter i alt.

Til trods for hans udfordringer på banen, har FC København haft en stærk sæsonstart. Klubben har vundet "The Double" og er kommet godt fra start i den nye sæson. Cheftræner Jacob Neestrup har heller ikke lagt skjul på, at han er træt af situationen, men samtidig forstår han ikke den store interesse for Andreas Cornelius' situation, især når holdet præsterer så godt.

Men for fansene forbliver Andreas Cornelius' skadeshistorie en bekymring.

Han har endnu ikke scoret i Superligaen, og hans eneste to mål kom i en pokalkamp mod Thisted. Dette er skuffende for en spiller, der blev købt for 45 millioner kroner og tjener en årsløn på 12 millioner.

Mens FC København fortsætter med at jagte succes i Champions League, håber fansene på, at Cornelius snart vil vende tilbage til sin tidligere form og igen bevise hvilken boksangriber han er.