Tysk fodboldstjerne opereret for kræft

03/11/2022 09:50

|

Nicolai Busekist

Foto: Alex Gottschalk/DeFodi Images via Getty Images

Mest læste i dag

Den tyske landsholdsmålmand Manuel Neuer har afsløret, at han er blevet opereret tre gange for hudkræft i ansigtet.

I en video på det sociale medie Instagram fortæller Manuel Neuer, at han tre gange er blevet opereret i ansigtet, fordi han har haft hudkræft. Det skriver Daily Mail.

I samme video afslører han, at han har valgt at starte et brand indenfor solcreme sammen med tennisspiller Angelique Kerber, da de begge har en historik med hudsygdomme.

"Vi har begge en historik med hudsygdomme. For mit vedkommende er det hudkræft i ansigtet, som krævede tre operationer," fortæller han i videoen.

Den tyske målmand siger også, at de begge har et stort fokus på sollys, da de træner udenfor i forbindelse med deres respektive sportsgrene.

Derfor er det essentielt for dem, at de har mulighed for at beskytte sig selv bedst muligt mod solens stråler. Det gør de ifølge Manuel Neuer med 'moderne solbeskyttelsesfiltre og en solbeskyttelse med faktor 50+'.

I videoen slår han også fast, at han har fuld tiltro til den solcreme, som han og tennisspiller Angelique Kerber sammen står bag.

"Så vi slet ikke er i tvivl om, at vi har en solcreme, som konsekvent beskytter os, og hvor næsten intet kan brænde igennem, lyder det.

Allerede sidste år begyndte der er florere rygter om, at Manuel Neuer var blevet ramt af sygdommen, da han til en kamp dukkede op med et plaster i ansigtet efter en operation.