Tysk målmand anholdt på træningslejr

Af: Nicolai Busekist

|

18/07/2023 05:51

Mest læste i dag

Den 28-årige Hertha Berlin-målmand blev anholdt søndag morgen på holdets træningslejr.

De færreste vil mene, at en optimal sæsonopstart indebærer en anholdelse. Det mener Hertha Berlin-målmand Marius Gersbeck sandsynligvis heller ikke. Ikke desto mindre er det netop, hvad der er sket.

Den 28-årige målmand blev anholdt søndag morgen på holdets træningslejr i Zell am See i Østrig. Det skyldes, at han var endt i karambolage med en 22-årig Østriger.

Ifølge Bild slog Gersbeck den unge østriger flere gange. Det medførte, at han blev sendt på hospitalet med alvorlige skader.

Derefter blev den tyske målmand taget med ind på stationen, hvor han blev afhørt af politiet. Han er derfor ikke blevet fængslet, og kunne efterfølgende tilslutte sig resten af truppen.

Hertha Berlin har i en udtalelse bekræftet, at politiet undersøger en af deres spillere. I samme forbindelse har de nævnt, at de ikke har yderligere at tilføje om sagen.

Den tyske klub har besluttet at sende Gersbeck hjem fra træningslejren. At han er blevet sendt retur til Tyskland, betyder ikke, at turen til Østrig kan lægges i graven.

Derimod bliver han nødt til at tage en tur til Østrig på et senere tidspunkt. Sagen kommer nemlig for retten, og her forventes det, at han skal være til stede.

En sådan sæsonopstart er ikke noget, som nogen spiller ønsker. Når man er ny i klubben, bliver det naturligvis ikke bedre, hvilket er tilfældet for den 28-årige målmand.

Han blev denne sommer hentet til Berlin, efter et ophold i Karlsruhe. Det er derfor svært at komme udenom, at han har fået en rigtig dårlig start på sin tid i den tyske hovedstad.

I den seneste sæson måtte Hertha Berlin sige farvel til Bundesligaen, da de ikke formåede at holde sig over stregen.

Derfor kan de nu se frem til at kæmpe om at vende tilbage til det fineste selskab i tysk fodbold. Det store spørgsmål er naturligvis, om det bliver med eller uden Gersbeck.