Under landsholdsudtagelsen faldt snakken på Kasper Schmeichel: Særligt én ting fanger alles opmærksomhed

Af: Emil Martesen

|

30/08/2023 12:58

Det var særligt én ting, der fangede alles opmærksomhed.

Mest læste i dag

Mens Kasper Schmeichel kæmper med en udfordrende situation i OGC Nice, hvor han ikke har været i truppen i de første tre Ligue 1-kampe, står landstræner Kasper Hjulmand fast ved sin stjernekeeper.

Det blev endnu engang slået fast i går, da den danske landsholdsmålmand endnu engang var blandt Kasper Hjulmands udvalgte, når der tages hul på en ny runde af EM-kvalifikationen.

Her lægger Danmark græs til hjemmekampen mod San Marino den 7. september, hvorefter de rejser en tur østpå for at møde Finland 10. september.

Og selvom der er stor konkurrence på målmandsposten, hvor en masse danske målmænd byder sig til, så lægger Kasper Hjulmand ikke skjul på, at selvom Kasper Schmeichel har haft begrænset spilletid i sin klub, så bidrager han med uvurderlig erfaring og lederskab til landsholdet.

Kasper Hjulmand erkender dog, at situationen kan blive problematisk, hvis den fortsætter:

"Kommer vi hen til oktober og november, og der ikke er sket noget, er det er langt større problem end lige nu", lyder det landstræneren ifølge TV 2.

I samme ombæring deler Kasper Hjulmand dog hudløst ærlige ord om hvorvidt det bliver Kasper Schmeichel der skal vogte buret:

"Det ved vi ikke endnu. Det er meget vigtigt, vi får kigget det hele igennem. Det er klart, at med den konkurrencesituation, der er, hvor Frederik (Rønnow, red.) jo gør det fantastisk – han har aldrig været bedre og er et rigtigt godt sted".

Der er altså for alvor lagt i kakkelovnen til et par spændende uger, når de danske landholdsstjerner inden længe samles forud for de næste EM-kvalifikationskampe.

Du kan se landsholdstruppen herunder: