Vanvittigt tilbud: Lionel Messi kan blive bedst betalte spiller i verden

Af: Nicolai Busekist

|

31/03/2023 11:56

Mest læste i dag

Lionel Messi kan blive den bedst betalte spiller i hele verden, hvis han tager imod et nyt tilbud, der er landet på hans bord.

I lang tid har der være stor tvivl om, hvorvidt Lionel Messi har i sinde at fortsætte i PSG eller ej, da hans kontrakt udløber til sommer, og han endnu ikke har skrevet under på en forlængelse.

Det har ført til, at han er blevet kædet sammen med en lang række klubber på det seneste. Blandt andet har det været på tale, at han skulle være åben for at vende retur til FC Barcelona.

PSG og Barcelona er dog ikke ene om at have et stort ønske om at sikre den argentinske stjernes underskrift på en kontrakt.

I Saudi-Arabien har man også et godt øje til ham, og ifølge Daily Mirror har han fået et enormt tilbud fra Al-Hilal, som vil gøre ham til den bedst betalte spiller i hele verden.

Det betyder også, at han står til at kunne overgå sin rival Cristiano Ronaldo, der i slutningen af sidste år skrev under på en lukrativ kontrakt med Al-Nassr.

Han skiftede til den Riyadh-baserede klub, efter at have skrevet under på en kontrakt, der angiveligt sikrer ham 173 mio. pund om året, hvilket svarer til godt og vel 1,5 mia. kr.

Derfor er det den portugisiske stjerne, der for tiden kan bryste sig af at være den bedst betalte spiller i verden. Beslutter Messi sig for at acceptere tilbuddet fra Al-Hilal, vil han dog overgå dette.

Messis far, Jorge, var i Saudi-Arabien tidligere på denne måned. Det hævdes, at det var en rejse relateret til Messis ambassadørrolle for landet, men rejsen kan også have omfattet kontraktforhandlinger.