Verdensstjerne hylder Erling Haaland

Af: Nicolai Busekist

|

04/11/2022 11:02

Mest læste i dag

Erling Haaland har i de seneste år taget fodboldverdenen med storm, og nu får han rosende ord med på vejen af Zlatan Ibrahimović.

Der er ikke mange spillere, der kan måle sig med Erling Haaland for tiden - hverken i forhold til popularitet eller antal scoringer.

Sådan har det forholdt sig i et par sæsoner, og netop derfor blev han denne sommer hentet til Manchester City, hvor han blev installeret med en lukrativ kontrakt.

Flere legender har udtalt sig om den norske stjerne, og har haft delte meninger om ham.

En af dem, der har et positivt syn på Haaland, er den 41-årige Zlatan Ibrahimović, der fortsat har gang i sin aktive fodboldkarriere.

Det har han gjort klart i et interview med Canal Plus, hvor han roser den unge nordmand for at være en meget intelligent spiller.

"Jeg kan rigtig godt lide ham. Han er en meget intelligent spiller. Han gør ikke ting, der ikke er inden for hans rækkevidde. Han går ikke ned for at spille bolden. Han venter foran målet og scorer," lyder det fra Zlatan til Canal Sport.

"Han minder mig om spillere som Inzaghi, Trezeguet og Vieri. Faktisk er han en ny version af alle tre."

Han benyttede også muligheden for at sende en stikpille i retning af Pep Guardiola, som han selv spillede under i en enkelt sæson i FC Barcelona.

"Om Guardiola kan forbedre ham? Det afhænger af hans ego. Om han tillader ham at blive større end ham selv eller ej. Det tillod han ikke mig eller andre at gøre," siger den svenske angriber.