Vil motivere PL-hold: I må se mine bryster, hvis I gør det

21/05/2023 07:29

|

Nicolai Busekist

Foto: George Wood/Getty Images

Mest læste i dag

Der er flere måder at motivere fodboldspillere til at yde sit maksimale. Nu har Ebanie Bridges forsøgt sig med sin helt egen tilgang.

Leeds United er i farezonen for at blive smidt ud af Premier League. De har to kampe tilbage i denne sæson, og de skal bruge minimum ét point.

Derfor bliver de nødt til at kæmpe med næb og klør, hvis de vil holde sig i den bedste fodboldliga i England.

Med et håb om at kunne motivere Sam Allardyces tropper til at yde sit maksimale på banen, har bokser og influencer Ebanie Bridges sendt et helt særligt tilbud til truppen.

Bridges, der er stor Leeds-fan, håber naturligvis på, at de kan blive i Premier League. Derfor er hun også klar til at gøre sit for at få det til at ske.

I et interview med talkSPORT har hun givet truppen et helt særligt tilbud for at motivere dem. Derfor har de endnu en grund til at præstere deres bedste i sæsonens to sidste kampe.

"Hej drenge. Hvis I bliver oppe, viser jeg mine bryster. Jeg kommer ned i omklædningsrummet, hiver min trøje op og viser mine bryster eller noget i den stil," sagde hun.

"Jeg kysser jer. Hvad end det skal være. I får gratis adgang til min OnlyFans. Jeg beder jer Leeds, I må virkelig ikke skuffe mig."

Nu må tiden vise, om det er den ekstra motivation fra Bridges, der har været brug for i Leeds-truppen.

Den danske landsholdsspiller Rasmus Nissen Kristensen er en del af truppen i Leeds. Han er derfor også med, når de søndag tørner sammen med West Ham.

En sejr er ikke afgørende, men det vil hjælpe med at fjerne et stort pres. I sæsonens sidste kamp spiller de nemlig mod Tottenham, hvor det kan vise sig at blive svært at tage point.