Vil sige farvel: Ronaldo inviterer fire United-spillere til Saudi-Arabien

Af: Nicolai Busekist

|

30/01/2023 09:57

Mest læste i dag

Cristiano Ronaldo har valgt at sende en invitation til fire United-spillere, som han vil invitere til Saudi-Arabien, så han kan sige ordentligt farvel.

Ronaldo fik ophævet sin kontrakt med Manchester United, da han var i Qatar med Portugal for at spille VM.

Det betyder, at han ikke fik mulighed for at sige farvel til sine holdkammerater i den engelske klub. Han fik nemlig besked på ikke at vende tilbage til klubben.

Det har nu ført til, at han har været i kontakt med en række af sine venner fra truppen, som han har inviteret til Portugal - og til at besøge ham Saudi-Arabien. Det skriver The Sun.

Han endte med at forlade den engelske klub i november sidste år, efter at have rettet kritik af både klubben og træner Erik ten Hag i et eksplosivt interview med Piers Morgan.

I slutningen af december skrev han under på en ny aftale med saudiarabiske Al Nassr, hvilket har sikret ham en årsløn på 170 mio. pund, hvilket svarer til hele 1,4 mia. kr.

Den 37-årige stjerne er i færd med at få bygget en ny luksusvilla i udkanten af Lissabon, hvor han har inviteret fire af sine holdkammerater fra United til at besøge ham.

Han har også spurgt, om de ville være interesserede i at se ham spille for sin nye klub i Mellemøsten, hvis de kan finde plads til det i kalenderen.

"Der er stadig et par gutter her, der ikke har andet end respekt for Ronny og var kede af, hvordan det hele endte, for de fik aldrig sagt et ordentligt farvel," siger en United-kilde til The Sun.

"Han forlod for nylig spillerens WhatsApp-grupper, men lovede at holde kontakten med nogle få og har inviteret dem til sin nye villa i Lissabon og til Saudi-Arabien for at se ham spille."

"Harry Maguire, Bruno Fernandes, Casemiro og Raphael Varane er alle hans kammerater. Hans sted i Lissabon lyder fantastisk - og han har klart råd til det nu!"