Virgil van Dijk langer ud efter journalist: Det er meget respektløst

08/12/2022 11:57

|

Nicolai Busekist

Foto: Richard Sellers/Getty Images

Mest læste i dag

Virgil van Dijk lagde ikke skjul på, at han ikke var enig med en journalist ved et pressemøde onsdag.

31-årige Virgil van Dijk var ikke enig med den journalist, der stillede ham et spørgsmål om den kommende kamp mod Argentina ved VM i Qatar.

Journalisten spurgte den erfarne forsvarer om, hvad han tænkte om kampen, da det er 'første gang, de møder et godt hold ved VM'. Og det syntes Van Dijk tilsyneladende var et mærkværdigt spørgsmål.

"Det er første gang, I møder et godt hold ved VM. Hvad tænker I om kampen? Tidligere har I mødt hold, der ikke er så stærke," lød det konkret fra journalisten ifølge TV 2 Sport.

Til trods for, at han ikke var enig, forsøgte han dog at tage det hele med et smil. Alligevel kunne han ikke afholde sig fra at lange ud efter journalisten. Det gjorde han blandt andet ved at kalde det respektløst.

"Jeg synes, det er meget respektløst over for de hold, vi har spillet mod (at sige, de ikke er stærke, red.)," lød det fra den hollandske forsvarer.

"Men måske … Argentina er helt sikkert et hold med en af de bedste spillere i historien. Måske er det derfor, du siger, at de er det stærkeste hold. Vi gør os klar til en meget, meget svær kamp. Det er vores fokus."

Holland og Argentina tørner sammen fredag aften kl. 20.00 dansk tid. Ønsker du at se med, kan kampen ses på TV 2.