VM-stjerne med flot gestus

Af: Nicolai Busekist

|

13/12/2022 14:57

Mest læste i dag

Den marokkanske stjerne har i en flot gestus valgt at donere alle sine indtægter fra landsholdet til folk i hans hjemland.

Hakim Ziyech har ved VM i Qatar gjort sig selv bemærket på flere punkter. Én ting er, at han har spillet flot, men noget helt andet er, at han også har skabt opmærksomhed om sig selv med en flot gestus.

Den marokkanske stjerne, der til dagligt spiller i engelske Chelsea, har nemlig valgt at donere alle sine indtægter fra VM til folk i hans hjemland, der har det svært med økonomien samt den marokkanske stab på landsholdet.

Det betyder også, at det er en gestus, der er blevet større og større i løbet af VM, da Marokko har formået at kvalificere sig til en VM-semifinale, hvor de skal møde de regerende mestre fra Frankrig.

Ifølge Ekstra Bladet er det da heller ikke småpenge, som Hakim Ziyech kan sende videre, da han har valgt at donere alt, hvad han ender med at sikre sig i indtægter under VM.

I og med, at de har formået at kvalificere sig til en semifinale, har de nemlig allerede sikret sig en samlet præmiesum på 25 millioner dollars, hvilket svarer til 177 millioner kroner, som vil blive fordelt mellem holdets spillere og trænere.