Wayne Rooney langer ud efter Cristiano Ronaldo

Af: Nicolai Busekist

|

12/11/2022 09:54

Mest læste i dag

Det er langt fra alle, der har et positiv syn på Cristiano Ronaldo efter denne sæson. En af dem, der retter kritik af portugiseren, er Wayne Rooney.

Wayne Rooney havde en glorværdig karriere i Manchester United, hvor han nåede at spille 559 kampe, inden han i 2017 besluttede sig for at rykke videre til Everton.

Ikke nok med, at han tilbragte mange år i Manchester United, så er hans også klubbens topscorer. I alt har han braget 253 mål i nettet iført den røde Manchester-trøje.

Og nu har han valgt at tage bladet fra munden i forhold til Cristiano Ronaldos opførsel på det seneste.

I denne forbindelse gjorde han det klart, at han skal acceptere, at han ikke længere er den store stjerne, og han derfor skal arbejde hårdere.

"Ham og Messi er uden tvivl de to bedste spillere nogensinde, og du kan gå begge veje med det - hvad end du vil gå den ene eller anden vej," sagde Rooney til talkSPORT.

"Men jeg synes bare, at de ting, han har gjort fra starten af sæsonen, ikke er acceptabelt for Manchester United. Jeg har set Roy Keane forsvare ham. Det ville Roy ikke acceptere. Det ville Roy slet ikke acceptere."

"Det er en forstyrrelse, som Manchester United ikke har brug for i øjeblikket, i deres forsøg på at genopbygge. Til Cristiano: du er nødt til at bøje hovedet, arbejde og være klar til at spille, når manageren har brug for dig."

"Hvis han gør det, vil han være et aktiv. Hvis han ikke gør det, vil det blive en uønsket distraktion."